Åh Gud.

Min kropp. Dör.
Jag hakade på Sanne på fotbollsträning idag. Gud säger jag bara. Jag har inte tränat ordentligt på typ tre månader (?).
Men shit vad kul det var. Hade nästan glömt bort hur underbart kul fotboll är. Det har ju inte varit det på senare tid.
Ojoj. Men nu blev jag typ peppad.
Och riktigt mör.

Nice nice.


Foureyes.

56906-12

Fick äntligen hämta ut mina nya brillor igår. Jag älskar dom. Och jag skrattar varje gång jag ser mig i spegeln.
Skitkul.

Igår var för övrigt en mycket bra dag. Jag fyndade klockrena grejer på stan (bl.a en ny jacka, endast 200 kronor, tack 70% rea och en ny väska med axelrem som rymmer lite mer än min förra) dessutom blev det fika på Waynes i några timmar som vanligt.

Men det bästa var ändå när jag och Pär var i Ske-hamn, på ett ställe som säljer gamla möbler & prylar väldigt billigt. Vi hittade ett skitsnyggt soffbord, och fick det för 60 kronor. Som hittat.
När vi kom hem upptäckte mamma en stämpel under bordet, och vi kollade upp namnet osv på nätet. Då var det tydligen ett designbord från 50-talet värt hyfsat mycket mer än 60 kronor...
Hur tur får man ha?

Lykke Li - I'm good I'm gone



Jag saknar mitt hår.

56906-11


Ja.

Gud vad roligt det är med inredning. Skitkul. Just nu är jag besatt av 50-talsmöbler, och försöker övertyga Pär att det visst är snyggt. Vardagsrummet ska i alla fall ha den stilen, det har jag bestämt. Fast det får inte bara vara grejer i samma stil, gärna uppmixat med typ Ikea osv.
Hoho, jag längtar tills vi börjar flytta!

Annars inte mycket attt berätta.
Varför går dagarna så sjukt snabbt fast man gör absolut ingenting?

Måndagen.

Igårkväll satt jag och min kära vän Sandra och babblade (inte snackade skit!) till halv tre. Alltså 02.30.
Det är så det ska vara.

Eftersom jag är ledig denna vecka har jag planer på att ta tag i lite grejer som aldrig blir av för att man jobbar för mycket. Projekt ett är att måla några tavlor som senare ska pryda väggarna i lägenheten. Ska bli skitkul, för jag har tusen idéer som jag tror kommer bli great.
Måste bara inhandla lite färg och dukar, sen är jag ready.

Köpte förövrigt "Sofis Mode" idag, den var faktiskt helt okej. Jag blev supersugen på en kort kjol. Jättekonstigt egentligen.

Nu ska jag hämta min pojke. Hejdå.

Obsession.

56906-10

Jag har ju typ bott i mina två fodral från American Apparel den senaste månaden, varje fest har de åkt på.
Jag älskar dom. Kommer typ aldrig lessna.
Därför funderar jag på att slå till på ytterligare ett. Antingen ett lila eller den på bilden ovan.
Mihihi.
Jag är besatt.

För övrigt så har den här helgen varit sjukt mysig. Jag och Pär har knappt gått utanför dörren, förutom igårkväll då vi drog på bio och såg Försoning. Den var bra.
Hejdå.

yeah

Hehe.
Det blev utgång igår.
Otippat?
Nja.
Kul?
Oja. (Sandra var ju där liksom)
Lätt spårat?
Yes.

I like it. Dock var det sjukt dålig musik som vanligt på Station, men det överlevar man. Man har bara så roligt som man gör sig.

Velig som vanligt.

Vad ska man göra ikväll?
Gå ut?
Ha myskväll hemma (På spåret äger!)?
Bio?

Kan absolut inte bestämma mig vad jag var sugen på.

Torsdagskväll.

Jao, jao.
Egentligen skulle jag varit ledig imorgon, men nu blir det att jobba istället. Känns bara kul, eftersom jag ändå är ledig hela nästa vecka. Och jag gillar mitt jobb. Idag var vi i stallet, och jag är ju ett ganska stor djur-fan i allmänhet och häst-fan i synnerhet. Så sjukt vackra djur.
Men lukten skulle jag gärna skippat.

Nu ska jag äta middag.
Och snart kommer en liten Pelleplutt.




Don't even try.

56906-9

Jag har verkligen inga planer för helgen. Dock så blir man ju riktigt sugen på att gå ut och partaja när man ser bilderna ovan.
Men så där cool kommer jag aldrig att se ut hur mycket jag än försöker.

Bra:
Hästpojken - Shane McGowan.

Good life.

Idag har det varit en bra dag. Andra dagen på nya jobbet. Känns fortfarande ibland som att jag tagit mig vatten över huvudet (kommer jag att klara det här? Är jag nog duktig? Är det verkligen min grej? osv) men för det mesta känns det helt klockrent. Personlig assistent har jag alltid varit lite smygintresserad av att bli, och nu är jag det. Så jag ska inte klaga.
Och idag badade vi. Och bastade. Det gör man inte på alla jobb.

Nu ikväll var jag och Pär och spanade in våran nya lägenhet lite noggrannare. Vi har ju fördelen av att känna den som bor där nu. Och jag gillade det jag såg. Största pluset: jag kommer få en walk in closet! Hurra för den!
Sjukt värt.
Sen kommer jag även kunna klämma in en egen liten måleri-hörna med mitt staffli och alla andra miljarders målar-grejer jag vill ha. Super!
Ojoj. Nu längtar jag till i mars.

Bästa serien i hela världen:

Dr. Cox: The key to my exercise program is this one simple truth: I hate my body.
Turk: What?
Dr. Cox: Do you understand the second you look in the mirror and you're happy with what you see, baby, you just lost the battle.
Turk: You should give speeches to teenage girls.

Brädan.

56906-8

Om det nu ska envisas med att vara vinter, så kanske man skulle pallrat sig upp i backen någon dag?
Bilden ovan gör en hyfsat peppad, oja. Lina och jag i Storklinta, vi var där med hela laget. Skitkul.

Idag var ju för övrigt första jobbdagen, eller inskolning kallas det väl egentligen. Och det var faktiskt hur kul som helst. Fastän jag var nådigt nervös (vad var jag nervös för egentligen?). Typ skakade i bilen på vägen dit. Typiskt mig. Fast egentligen var jag nog mest nervös över att köra på E:4an när det är mörkt och halt. Jag har verkligen E:4-fobi. Undrar om man kan få hjälp för sånt? Jag tror att jag ska sladda, köra av vägen och volta hela tiden.
Men men, nu känns det bra.

Svammel, I know.

Panic.

Underbart skönt att vara ledig, as always. Planerna för dagen är att äta pizza, se film, läsa bok, se tv, nörda vid datorn samt att ha lätt panik.
Ja, det sista hörde till.
Jag börjar nämligen nya jobbet imorgon. Hjälp! Jag är svinigt nervös. Jag vet inte varför, men jag är en ganska nervös person i allmänhet. Jag undrar mest bara om jag gjorde rätt val. Om det verkligen kommer att funka.
Det är nämligen en liten bit bort, så antingen buss eller bil gäller. Och jag är sjukt bortskämd med att alltid kunna cykla/gå dit jag vill.
Plus att jag snart flyttar vi. Och då har jag inte så mycket tillgång till bil. Nu kan jag gulla med pappa och låna, men sen då?
Orka köpa en egen? För dyyyyrt.

Hjälp?

Spårat?

Så otroligt rolig kväll det var igår. Hilarious.
Jag dör.
Tack tjejor!

See you in the fog (?)

Yey. Snart ska jag till Sandra. Kvällen bjuder på partaj. Är riktigt peppad efersom de senaste helgerna mest bjudit på snoiga/hostiga hemmakvällar med sänggång någon gång vid 22-snåret.
Men nu så.
Jag har knallrosa naglar. Ingen hosta what so ever. Ny kavaj. Bra hårdag. Smultronvin.

Ingenting kan stoppa mig.

Och partylåten nummer ett är såklart:
Britney Spears - Piece of me.

Bästa tjejerna.

Idag har jag varit ledig. Obeskrivligt skönt faktiskt. Gick upp nio (ja, det är sovmorgon jämfört med att stiga upp sju...) såg typ 13 avsnitt av Scrubs, käkade frukost långsamt och såg några avsnitt till.
Sen blev det stan med Sandra, och även Emma dök upp. Skittrevligt. Men jag ska hålla mig från klädinköp, om det nu blir så att jag och Sandra får oss iväg till Stockholm om några veckor.

Idag blev det bara inköp inför imorgon, det är tjejkväll hemma hos mig innehållandes massage, levande ljus, ansiktsmasker, frukt & grönt samt bra film!
Ultimat, I know.

För övrigt så har jag kommit på en sjukt jobbig grej i och med att jag snart flyttar hemifrån:
jag måste bli av med min fobi för disktrasor. Oh my god.

Såhär ser jag ut när jag sjunger mörkt:

56906-7

I alla fall, jag känner att jag är på bättringsvägen, hostan börjar ge med sig och tätheten i näsan skiter jag faktiskt i. Jag vill vara bra i halsen så jag kan sjunga Singstar till helgen. Det är ju liksom ett måste när det vankas partaj!
(Åh, och jag ska typ inviga min nya kavaj! Yey!)

Gammal klassiker:
Hello Saferide - I thought you said summer's gonna take the pain away


Liten uppdatering om livet just nu:

Jag har varit halverst däckad de senaste dagarna, på grund av förkylningen som aldrig försvinner. Men nu har jag skaffat (dyyyyr) hostmedicin som förhoppningsvis funkar. Jag vill mest att slemmet ska försvinna.

Annars är läget ganska fint, har kirrat nytt jobb som både gör mig upprymd & vettskrämd på samma gång.
Men det går nog bra.
Jag har faktiskt exakt samma känslor inför inflyttning i nya lägenheten också. Jäklar vad skönt det ska bli med lite frihet och privatliv, men samtidigt: shit, jag måste verkligen ta hand om mig själv nu. Själv. Shit shit shit. Mycket grejer blir det. Och mindre pengar.

Ja gud ja.

Bara bra.

Det har faktiskt varit en riktigt rolig helg, om man bortser från min otroliga förkylning.
I fredags blev det en klockren kväll, innehållandes tacotallrik, bowling samt skräckfilm. Underbart roligt, jag gillar lite lätt spontana kvällar.
Och gårdagens runda på stan med Sandra var även den klockren. Lyssna på det här: vi fyndade kavajer för 50 kronor. 50 kronor! För en råsnygg, helt perfekt svart kavaj. Jag dog. Den hade kostat 500 spänn. Fynd?
Vi är typ bäst, ja.
Och så en underbar lunch på det. Mums.

Bra helg, allt som allt.

Imorgon blir en intressant dag. Mitt stora jobbdilemma kommer förmodligen få en upplösning. Jag har haft hyfsad ångest. Jag hoppas typ att jag inte får det ena jobbet, får då blir ju valet lite enklare. Men annars... ja.
Jag är ju verkligen sämst på att bestämma mig.

Glasögonorm.

Har införskaffat ett par nya brillor idag. Jag är mycket nöjd. Dom är stora och nördiga. Och lite smygfula. Men det var så jag ville ha dom. Nu kommer jag att längta ihjäl mig till om två veckor, då de är färdiga.

Har även varit på anställningsintervju idag, men inte till det jobbet jag nämnde förut (det som jag ville ha jättemycket). Jobbet jag intervjuades för idag sökte jag mest för att det verkade kul, men det var på så himla lite timmar så jag skulle knappt klara mig på det... Lite synd. Fast jag var jättenervös ändå, det var lite sjukt.
Fast sen sa intervjuarn att det hade varit 139 sökande, men hon hade valt ut 7 st som hon träffade. Det var lite fränt, så då blev jag mindre nervös.

Äh, blabla, så har min dag sett ut i alla fall.
Nu blir det att käka ute med tjejorna, sen myskväll med film. Perfekt fredag!

Dåligt, bra.

Dålig sak just nu:
Min hosta vill inte försvinna. Och det är ingen liten fjanthosta. Jag har hostat slem i drygt två veckor nu. Normalt? Friskt? Don't think so...
Min fader rådde mig att uppsöka läkare, men jag pallar inte. Jag lever hellre i ovisshet.

Riktigt bra sak just nu:
Jag har möjligtvis fått tag på ett riktigt nice jobb. Ett som passar mig perfekt, tror jag i alla fall (eftersom jag aldrig provat på det tidigare). Men det verkar jättekul i alla fall. Det roliga var att jag inte ens behövde ringa. Bra för mig med telefonskräck.

Har en ny kärlek också, mp3:n jag fick av Pär i julklapp. Den är superplatt, har touchscreen, rymmer sjukt mycket låtar, samt radio och bilder! I'm the luckiest girl in the world.

Förövrigt...

...så klippte jag mig igår. Hur skönt som helst. Nu ser jag återigen ut som en liten pojke.

Det vore fint, tack.

På något sätt kändes allt lite jobbigt nu. Jag börjar känna stressen att hitta något nytt jobb. Eller jag börjar känna stressen att hitta ett jobb som jag faktiskt vill ha. Jag vill inte ta vilket jobb som helst, jag vill ha något som passar mig och som jag har lite intresse av, jag vill kunna gå till jobbet utan ångest i magen och tungt huvud.
Och jag vill känna att jag gör någon skillnad & att jag utvecklas själv.

Ska det vara så svårt?

Hittade en rolig bild:

56906-6

Nyår -07. (Heta kängor, Sofia...)

Tjafs.

Den här jobbveckan var inte rolig alltså. Trots att den endast bestod av tre dagar kändes det som 10 minst. Så sjukt boring.

Nu måste det typ hända något.

Gårkvällen var trevlig i alla fall, lite ost & vin och sällskapsspel hos Emma. Väldigt vuxet.  

Annars hade jag inte så mycket på hjärtat.

Nyårs.

56906-2
image3
image4

Så var det nytt år igen.
Måste nog säga att det blev den roligaste nyårs hittills. Kvällen inleddes med en stillsam middag (trerätters, of course), sen lite lekar (mina charader blev succé, om jag får säga det själv), sen såklart singstar och guitar hero.
På tolvslaget dracks det champagne och tändes raketer och tomtebloss. Hur roligt som helst. Sen avslutades kvällen med dans in på småtimmarna. Perfekt. Och mitt hus brann inte ner eller blev sönderslaget. Ännu mer perfekt.

Gott nytt år!