you're dumbstruck baby, now you know

jag och sanna unnade oss lite shopping idag. tyckte att vi var värda det. det bästa jag köpte var en fotboll. sanna tog en bild. nu ska det hängas i parker och lattjas, jag och rebecca har redan provbollat lite här hemma (inget gick sönder).

satan i gatan

imorgon får jag äntligen hem min sambo igen! längtar sönder!
nu ska jag köra ett sista pluggryck, kämpaaa johansson. fyfan vad jag hellre hade suttit på kino med ett glas vin. HATAR att jag älskar fest, folk och vin så mycket som jag gör. helgen får gärna komma...nu.

ons.

dags för en liten session på da matteo. det ska pluggas, diskuteras och planeras.

världens bästa bq

igår fick jag äntligen en ORDENTLIG uppdatering av miss sandra bergkvist, en timmes samtal va? och det är SJUKT så mycket jag saknar henne och längtar ihjäl mig tills sommaren då vi får ses igen. då blir det skräckismarathon (abstineeens), grillkvällar, umeåtripp och jävligt mycket vin om jag känner oss rätt. GE MIG!

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

det är vår, här kommer lite nya låtar jag tycker att ni ska dricka rosé till:
veronica maggio - mitt hjärta blöder
jonathan johansson - blommorna
serenades - birds
the strokes - taken for a fool
allt finns på spotify, ha det så kult!

annandag påsk

har suttit ute i solen sen klockan elva. försöker traggla mig igenom en inte alltför rolig bok som heter "the public and it's problems". går inte som på räls, så då är det ju kul med lite avbrott i form av en gosig katt:

you get taken all the time for a fool

är lite upprörd.
ska nog gå och lägga mig. imorgon tar vi nya tag. puss.

I need some fine wine and you, you need to be nicer

kvällshäng i hagaparken, sen yaki! roligast var nog när victor skulle lära anton att trycka upp snusen under läppen med hjälp av tungan. gick sådär. men bra kväll i alla fall, jag ÄLSKAR parkhäng och mer lär det bli! guldvädret.

lördagkvälljodå


tomorrow has to wait

jag har lyckats lägga mig till med någon slags pensionärsdygnsrytm. är sjukt trött vid 23, måste sova, vaknar före 8 och är superpigg. hela tiden. skulle vara skönt att kunna sova liiite längre på morgonen ibland. lördag idag liksom, man måste ju orka hela kvällen...
nog om det, dagens planer är solasolasola, kriga på stan och förhoppningsvis hitta nåt fint, sen fest och utgång med bror.

långfredag

da matteo:
linnéterassen:
bonnbränna, CHEEECK:
och sen avrundade vi den här fina dagen med trerätters påskmiddag. fint. /mvh livsnjutaren

fina slottskogen

mycket glass, mycket djur och mycket sol! nu ska jag frossa i färska räkor, haadee!

don't blame your daughter

igår höll jag på att bli sådär tokigtrastlösuttråkad som bara en ensamkväll kan göra med mig. MEN då plingade det till i mobilen och en förut lite stressad sannaviola hade lugnat ner sig och föreslog filmkväll hos henne. taget! vi tryckte popcorn och godis för allt vi var värda och såg the next three days med (alltid lika smygtjocka) russel c. den får tre plus, tre starka. men ingen jättehit.
sen somnade vi gott och imorse blev jag väckt av pappas sms där det stod att han skulle komma tidigare än väntat till gbg, nämligen till lunch. tjohej. drog mig först iväg till skolan för lite grupparbete med gruppen som jag lärt mig att älska och det gick ju bara brabra, blev klara superfort. åkte sedan och mötte upp j.johansson på centralen. nu har vi hunnit med en ikea-sväng (jävligt välbehövligt, nu har vi en extramadrass rebecca!) och sjukt mycket fika/mat. precis som det ska vara. ikväll anländer en liten broder också, kommer blir en bra påsk det här.
förlåt för extremt utförligt inlägg. pusspåer.

but I don’t know how to connect, so I disconnect

göteborg är en ljummen sommarkväll. jag strosar runt, städar och lyssnar på nina perssons ljuva stämma. öppnar fönster och stänger dåliga dörrar.

---

godmorgon! nu ska jag pallra mig mot skolan, solen skiner som aldrig förr och jag har panik för att jag ej har några vårkläder! puss

TACK

sommaren är här! sinnessjukt varmt och skönt idag, jag tackar och tar emot. har hunnit sitta ute och njuta, varit en sväng på skolan samt tränat. NU måste det pluggas annars blir det kaos. supermycket som ska göras innan torsdag.


STYRBORD/YAKI

en klassisk runda igår, trevligt att få med sig rönning också. det var knök både på båten och på yaki - kul!
idag: svett i solen på da matteo.

kicken

sanna försökte göra en "fräsig frilla" till ikväll. gick sådär. hon panikplattar håret as we speak.
hur som helst, det är FF på norra liden och det är ju lika med FEST! kanske inte jättemånga attendings men jocke har vi nog lyckats lura hit. JAG TYCKER OM LIVET, pusspåer!

not without grace på sticky


anton weihard, den mannen kan spela bas han! kul att se, kul att dricka öl, kul att fuska på båten, kul att dancebattla, kul kväll!

dig a little deeper

kaffe i solen. det är fint det. jag har även köpt en majblomma idag = gott samvete i minst en vecka fram över.
fan, nu blev det lite stress, vi ska spontangå på mr weihards spelning på sticky ikväll. kul! måste bara jobba bort lite skola först. kämpa sofia.

TORS.

nu drar jag och mina nya brillor ut i vårsolen!
hejrå!

vårruset

jag och sanna har dragit ihop lite tjejer i klassen och nu ska vi springa vårruset tillsammans den 9 maj. jag är ÖVERTAGGAD. jag vet, det är endast 5 korta kilometer (pratade precis med mala som ska springa lidingöloppet, DÄR snackar vi lopp...) men det räcker gott och väl för oss. efteråt får man en picknick-korg och det tror jag vi kan behöva efter den enorma ansträngningen vi kommer att utsätta oss för. jag längtar, nu har man ett litet mini-mål som man kan sträva efter när man lallar runt på sats om dagarna.

you can't count on a second try

hej folket, jag tycker att ni ska lyssna på peter, bjorn & johns nya album, gimme some. det är bra grejer det. tro mig.


a lack of understanding

ligger i soffan och försöker få ihop en skoluppgift. det går EJ så bra för tydligen svarar inte journalister på varken mejl eller telefon. nejmen kul. orkar inte riktigt med sånt här, börjar bli frustrerad.
regn också va. den här dagen har inte riktigt tagit sig lika fint som gårdagen. men så är det ju. up's and downs osv.
sannas bild från igår. tror att jag ska strunta i allt det här nu och dra mig mot norra liden. det ska ätas soppa och ses på hockey! kombon alltså. hejrå!

tillbaka

vilken vårdag! direkt efter jag hoppat av flygbussen sprang jag upp till sanna för lite lunch och en snabb recap av helgens händelser. tog sedan spånkan till skolan för lite grupparbete, men så fort det var klart mötte jag upp sannis igen och vi tog en skön liten runda i slottskogen. kollade lite på sälar, välte barn osv. efter det gick vi till bästa glass/juice/smoothie-stället i stan och införskaffade lite goda saker. kul att vara tillbaka i staden vi alla älskar, nu kör vi.

.

kom precis hem från stan. jag, elin och rebecca gjorde en s.k klassiker, nämligen parkerade på waynes i typ två timmar. mycket mysigt och väldigt efterlängtat. ville bara känna på elins mage hela tiden, längtar tills den lille kommer ut!
.
men vad är en söndag utan bakishet? ingenting. även idag fick man känna den underbara känslan, då det blev utgång på allstars igår. VÄLDIGT intressant utgång, måste tilläggas. men faktiskt väldigt kul. jag och rebecca hade lite show på dansgolvet, självklart med sunk som backup-dancer.
nu ska jag njuta av sista kvällen i norr, sen blir det tillbaka till fina gbg igen. det blir bra.


att göra norrland




surströmming, hockeyvinst och underbart väder. BRA start på helgen.

hejdå götet

nu ska jag snart ta mitt handbagage och åka iväg mot landvetter. jag har med mig noll saker. litar blint på att allt finns hemma. orkar inte, vill bara komma hem och mysa. har nästan inga planer, förutom hockey ikväll som kommer bli så sjukt kul.
jag saknar redan sanna. när vi skiljdes åt vid järntorget igår dog jag lite. hur man kan klicka med en människa alltså, hur man kan hänga 24/7 men ändå vilja hänga mer. tur då att jag har portionerat ut mina allra bästa vänner lite överallt i landet, så jag vet att det finns en sjukt saknad människa hemma i skell också. längtar efter dig!

good life

jag har haft en väldigt bra morgon. vaknade till nyheten att kanye kommer till wow, kommer ju bli grymt, alla älskar storhetsvansinne osv. sen gjorde jag supergröt och la mig i soffan med laptopen på magen. slötittade bloggar och försökte ignorera alltid lika jobbiga malou på tv:n. fick sedan ett jätteryck och tokstädade/röjde i lägenheten. vilken känsla. jag vill nämligen inte komma hem till kaos på måndag. just det, jag ska spontanåka upp till skell imorgon. längtar! stannar över helgen.
.
nu ska jag fortsätta med utrensningen, sen blir det lunch och energy på sats. älska träning. efter det kommer något ännu bättre, nämligen öl på andra lång! det var sjukt längesen, det blir fint.

fiajohansson.blogg.se i procent:

fest 10%
tankar kring god mat som ska ätas/har ätits 10%
bilder på mig själv 80%

hitta vimmelkungarna!

från senaste nöjesguiden. och ja, vi är jättenöjda över detta.

think you can wait

nämensåatt jag tog mig en liten sväng till willys. i regnet. det var trevligt, ännu trevligare att bli nerstänkt av en superstor buss också. hur som, den här dagen är som någon slags parentes och nu ska jag sätta mig och skriva lite om negative campaigning. kult.

när man trivs som bäst

fotat av duktiga angelique.

"hur fick du mitt nummer?"

just ja. det allra bästa med den här dagen var skrattattacken på spårvagnen. jag och sannzibar hade käkat brunch på bönor och bagels (som man bör en söndag) och jag satt på vagnen på väg hem när hon ringde och berättade TYP det roligaste jag någonsin hört. jag skrattade högt i en kvart, höll på att DÖ och nästan kräkas för att jag inte kunde lugna mig. jag ÄLSKAR när det händer.

konsten att hinna med mycket på en kväll

thaimat hos sanna, påbörjad tvåmannaförfest, ändrade planer, spårvagn till antons grabbfest, rök i kök, 90-talsdans, taxi till båten, mingel och shots, vidare mot yaki, kaosmycket kö, tacka gud för lista, terassbar och mer shots, kaffebar och öl, efterfest på norra liden!
sådärja.

run whirlwind run

idag gick jag och sanna runt hela götet. centrum, masthugget, majorna, linné you name it. det var skönt. ikväll vankas det thai och vin! ska KANSKE kamma håret först.

"man kan bli stressad av att ha för kul, fia" /jerker johansson, 2011

helg, va. vilken bra uppfinning. vädret levererar i gbg. jag levererade inte på gymmet. sanna är här nu, vi ska styra fredagsmys med teriyakilax. jag har fått något konstigt skellefteåsug. vill hem och ladda batterierna. får se om jag tar en sväng upp.