söndagströttheten

nu är jag sådär gråt-trött igen. MEN har avklarat mitt sista helgpass denna sommar och det känns så sjukt skönt. nu återstår bara en sista liten insats imorgon sen säger vi hej till ledighet och snart hej till gbg.
konstigt alltså.

ALL WORK AND NO PLAY

sista helgen på jobbet, ha de!

för jag bli aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid

jadu.

hon var den som alltid sprang fram och tillbaka

det här är väldigt, väldigt roligt. saknar min linslus och dansmus.

tjugosjunde

hej kära ni
vet ni vad. nu är det bara en vecka kvar tills jag åker tillbaka till gbg. en vecka liksom? tiden rullade på fort här mot slutet. juli blev bättre och bättre och kulminerade i bästa helgen med trästocks osv. så nu känns det nästan lite surt att återvända till västkusten. eller nej, det gör det egentligen inte. inte om jag tänker på hur extremt mycket jag längtade tillbaka dit i början av sommaren. men det tog sig bra här i skell, som jag visste att det skulle göra.
så, nu ska jag njuta av mina sista dagar hemma, äta extremt mycket mat och känna lycka över någon annan tvättar ens kläder. SEN blir det gbg och ett fullspäckat augusti!
det blir fint det.

jamen ni ser ju lyckan


ville bara säga

FYFAN vilken bra helg! bästabästa.

trästocksfredag

superkul att vara med i morgonpasset imorse! taggad tjej, jodå.
trästocks ikväll då? får se vilka artister/band som hinns med men vi siktar på säkert! och sahara. blir fint.
innan dess ska det ätas och drickas gott. sen, förmodligen ganska sent ikväll, kommer favoritgrannarna från götet upp och det kan ju inte bli annat än guld.
BRA HELG.

___

husfest med drinkar och random folk, cykeltur till olles, shots, cykeltur till allstar, dans, cykeltur till nattdopp.
onsdagskvällen leverade.

snart i ett P3 nära dig

och JUST DET, på fredagmorgon (svintidigt förmodligen?) måste ni ratta in morgonpasset i P3! yours truly ska nämligen vara festivalkorre (!?) åt dom och rapportera hur trästocks är!! sinneeessjuuukt roligt, jag ber redan nu om ursäkt för hur jag kommer att låta mvh går egentligen upp elva varje dag PLUS jättehes.
men KUL va? jag är redan lite nervös.

BÄSTA NI

det här är en bra vecka. bara några få jobbpass - desto mer häng med mina fina.

03.45: no sleep

får jag klaga lite? jag tror den här helgen tog knäcken på mig. utgång och jobb kombinerat med förkylning var inte optimalt. är så trött nu att jag är på gränsen till tårar hela tiden, ni vet DEN tröttheten? illa.
puss.

BUT YOU JUST MET SOMEBODY NEW

typ bästa utekvällen på hela sommaren? I think yes.

hej vänner

jag är sliten. vet inte vad det är, men jag tror inte jag känt mig riktigt pigg på hela sommaren? bara trötttrötttrött.
hur som, har varit en sväng på stan, handlat lite smycken för en gångs skull (bra), träffat mala och styrt upp inför ikväll. LÄNGTAR till ikväll. då kommer det massa fina tjejer till mig och vi ska dricka hallondrinkar och bara ha det bra.

kolla!

samma jacka + hood som förra bilden! har man hittat sin uniform?
nu drar jag ut för ett glas vin med snygga brudar. hejhej.

smile like you mean it osv

jag är rätt glad idag. ledig, som man brukar säga.
(fina linas bild.)

oh you, you, it's always you

alltså den märkliga märkliga känslan. har inte riktigt behövt ta ställning till sånt här förut.
.
annars då? jobbjobb, men idag får man luncha med bq, nice!

SWEAT

hade finaste lördagen på länge. falket cup på dagen, med ett nervigt straffavgörande. mys på filt på kvällen. jag och beccan drack vin och käkade jordgubbar och melon. så himla mysigt. sen drog vi till olles och tog en öl tillsammans med tusen andra personer. vidare till allstars för dans på världens varmaste dansgolv. efter det tvingade jag med mig mannberg mfl för ett skönt älvsdopp. skrattattackerna alltså!

if she was away

världens mysigaste torsdag! vin och sol på olles takterass med mala och bq. kunde inte haft det bättre. och om jag nu hade en liten dipp så är den fullständigt borta tack vare dessa två. är supertaggad på allt kul vi ska göra! tjo.

why don't you call me

fina jonnie tog fint fotografi på festivalen.
känner mig lite upp och ner just nu och lite förvirrad och inte riktigt hemma i allt. men ska skärpa mig. godnatt på er!

TOWERS

börjar känna mig sjukt less på att jobba. trött och omotiverad. vill bara ha kul med världens bästa kompisar istället.

kul på festival

'

men hej igen

okej, INTENSIVA dagar nu. torsdagens festival var ju ett segertåg, det var längesen jag skrattade så att jag fick ont i magen men nog ska det vara en b.chellig till att fixa det! hade riktigt kul, så TACK.
tolv timmars jobb på fredagen var ju lite av ett skjutmignu-moment, men jag överlevde det också. så NU är det alltså lördag, sista festivalkvällen och då är det ju bara att köra. hejdå.