kött

vilken fin och spontan måndagskväll det blev. folket droppade in en efter en, maten var SÅ god, det lattjades fotboll och sedan utvecklades sig det hela till en liten fest som avlutades i våran lägenhet med tända ljus och mysmusik. bra gäng, bra häng.

grillkväll!

alltså, vi har ju bästa grannarna. ÄN en gång bjuder kristoffer och kalle på middag, grillat denna gång. yes please. nu inväntar vi bara ms sanna sen kickar vi igång den här kvällen. hejrå!

30 maj

okej, jag känner mig smått stressad. det enda vi har kvar i skolan är en hemtenta. EN. men jag sätter inte fart. och det gör mig stressad för jag VET hur skönt det skulle vara att bara bli klar med skiten så att man kan njuta till fullo av den här sista veckan i gbg. för vi har planerat MYCKET roligt, och vädret ska leverera = vill inte sitta inne!
ok, go go go nu, eller, ja, FÖRST lunch. såklart.

JADU

det var en fin liten kväll på yakidakida igår. fick säga hej till mannen i mitt liv, joel kinnaman.

KISS

som en liten pepp till mr princes närvaro på way out west (SINNES) så har jag rotat fram ett gammalt topshop-linne med mannen i fråga på. (har dock klippt av det. älska magtröja 4-ever osv).
NU: mat SEN: fest.

vi är som ålar, ålar som vrålar

älskar att vi minglade i tre timmar igår och på grund av det kan jag inte gå idag. har fått två svinstora vattenblåsor under fötterna, LOVE.
men det var det värt. GUBB levererade som vanligt med en fin mix av människor, övervägande män dock vilket alltid är trevligt. nu blir det mycket namedropping i den här bloggen, men vi sprang på "fiskar som viskar"-martin vilket jag tyckte var väldigt roligt. vilken legend, vilken textförfattare.

I wanna make u move your body the way you do when you're alone

nu blir det GUBB-fest. det är vi så jävla värda.

stressen

igårkväll hann vi med några timmars häng på kino. supermysigt som alltid. josé gonzales var också där. nejmenasså tänkte bara att ni ville veta.
.
skolan idag: SJUKT kul. rollspel hela dagen, jag var PR-konsult och satan i gatan vilken stress det blev när en politisk skandal uppdagades sig. men riktigt lärorikt och spännande, bästa skoldagen på länge.
.
JP, faan vad taggad jag är på att du kommer hit i höst! kulkulkul! tycker att fler fina skellefteåvänner borde ta efter, kom hit, kom hit, VALLFÄRDA. saknar er ju.

you're a little bit more than I thought you'd be

idag har jag varit världens duktigaste tjej.

dagen:

1. vaknade alldeles för sent. två sms av sanna och jocke. "plugg i bibblan?".
2. plugg i bibblan.
3. extremt mycket gnäll från min sida ifråga om lunch och när denna egentligen skulle intagas.
4. MAT. slog oss ner på tre indier. där blev vi kvar ett tag.
5. hem igen. powernap i soffan.
6. nu: film hos sanna, det är ungefär så mycket vi orkar med idag. trötta krigare.

I hope my smile can distract you, I hope my fists can fight for two

jag tror att min hjärna redan checkat ut och tagit sommarlov. i alla fall så har självdisciplinen det. kom igen nu, rollspel i krishantering på torsdag, LÄS boken.
annars då? denna måndag går i förkylningens tecken och jag har knappt lämnat lägenheten. kult.

SÖN.

sådär, inga mer festuppdateringar på ett tag nu. rehab. fast kul är det.
jag och sanna bakispromenerade idag, bästa saken att göra på söndagar. drack kaffe och åt glass. analyserade gårkvällen. sen fick vi hybris på hemköp och gick lös på delikatesser. snart kommer hon hit och då ska jag och mina favvoblondiner käka upp allt och kolla på film.

bara ben

igår avnjöt vi soppa, hembakt bröd och extremt goda ostar i nyfunna vänners sällskap. lika väl uppstyrt som alltid på gamlestadstorget 33. dock var det strängt mobilförbud som gällde, så dessa två är de enda kort som knäpptes på kalaset. efter lite vin och hetsiga introtävlingar insåg vi plötsligt att klockan var 02.00, så då skyndade vi oss in till stan och yaki. bra yaki-kväll faktiskt. de hade öppnat ytterligare en våning (men yes) och den var sjukt fin och mysig. bra häng. just ja, träffade mr anttila också som tyckte att vi var så sommarfina att han ville ta ett kort. det fick han.

sa nån festprissar?

igår var jag och sanna på en rätt uppstyrd födelsedagsfest innehållandes 99% handelsstudenter. det var kul. vi kände väl oss något malplacerade, men vafan, man är ju anpassningsbar. väldigt trevligt och avslappnat folk samt ett snacksbord som hette duga. efter tre glas vin tog vi dock det mogna beslutet att dra hem, vi var ju i stort sett fortfarande bakis sen torsdagens utsvävningar. och ikväll väntar mer fest. ost- och vinkväll hos kristoffer tackar man ju inte nej till.

hur man gör en torsdag JÄVLIGT fin

1. inled kvällen på en takterass, blicka ut över ullevi, liseberg och resten av gbg, drick rosé och samtala med fina klasskompisar.
2. bege dig ut i natten med målet GUBB.
3. mingla runtruntrunt och prata med människor du tycker om.
4. dissa ken ring.
5. dra vidare till peacock och mingla lite till.
6. däcka i sannaviolas säng.

TORSDAG

fin föreläsning om politiska skandaler, mycket intressant och ibland jobbigt att se exempel på makthavare som gör bort sig totalt. efter det blev det häng på soliga innergården med rebban och nu har hon fixat mitt hår för jag ska iväg på galej. klassfest på birgittas terass. blir fint. sen en sväng ut, jag är mingelsugen.
hejhejhejdå

konsten att ligga på topp

igår hade jag turen att bli bjuden på både svingod indisk mat samt mysig skräckfilmskväll. och sjukt mycket skratt också, ni vet, magontskratt. bra tisdag.
vaknade alldeles för sent idag, men på världens bästa humör. lite sprallig och förväntansfull över saker. jag tror det har att göra med alla roliga saker som är planerat denna vecka. ÄLSKAR när det är fullspäckat. snart ska jag och sanna hoppa iväg till sats för efterlängtat energy + core, efter det bär det av till P3 och inspelning av P3 live session med jennie abrahamson och masquer.

GBGREGN

Just det. Den 7:e juni kommer jag hem. Skellefteå och jobb över sommaren. Ska jag vara helt ärlig så är jag inte jättesugen. Det är lite sjukt, men jag trivs alldeles för bra i Göteborg för att längta hem till Skell. Det jag saknar hemifrån är världens bästa vänner såklart. Saknar er till döds. Men livet här passar mig så mycket bättre än livet i lilla Skellefteå. Jag vet att det kommer att bli kul att komma hem. Men jag vet också hur rastlösheten kommer slå emot mig som en bomb. Det kanske dröjer en vecka eller två, men sen kommer den. Mitt stora problem i livet har alltid varit den här jobbiga jävla känslan av att det inte händer något. Jag måste göra saker, helst så ofta som möjligt. Hetsiga lilla Sofia, liksom. Och det blir bara värre och värre. Jag vill få ut så mycket jag bara kan av det här livet, vill inte bara sitta hemma och vänta. Önskar ibland att jag kunde ta det lite lugnt. Kanske säga nej till saker, banga en utekväll eller två. Men samtidigt så har den här rastlösheten blandat med en rädsla för att missa roliga saker alltid funkat för mig. Jag har haft så sjukt roligt. Och en Skellefteåsommar kommer också bli kul, visst? Det blir bra det här. Ska verkligen försöka att inte längta tillbaka till västkusten. Bästkusten.

so lets give it up and stay out of each other’s worlds

älskade måndagskvällen. tre vinglas på kino tillsammans med typ ALLA killkompisar här i gbg. så jävla kul, de bara droppade in en efter en till vårat bord, vilket resulterade i sanna och sofias guys night. supertrevligt hade vi, mycket skratt och mycket skönsång. fint, va?

she's got deep brown eyes that've seen it all

yes, nu ska den här snygga tjejen dra till norra liden! jag ska få äta lax. älskar lax. sen kanske ett glas vino på kino? puss.

bara en lite middag ja

VILKEN KVÄLL. jag och sanna hade den stora turen att bli spontant inbjudna på middag hos grannen kristoffer, och VILKEN middag det blev. champagne till fördrink, rådjurssadel till förrätt, kalvstek med sötpotatisgratäng till varmrätt samt hemmagjord glass till efterätt. JAG DOG. till detta serverades dessutom sjukt goda viner. kristoffer och kalle var verkligen grymma värdar. lekar hann vi med också! sjukt trevlig förfest, kanske en av de bästa hittills i gbg. vidare ut till yaki för lite terass- och kaffebarshäng. jomen jag var nöjd va.

MEN TJA

filmen igår var TYP det läskigaste jag sett på länge. SE DEN! helt underbar. fortfarande rädd.
den här lördagsmorgonen blev det inte många knop gjorda vilket har resulterat i en rätt rastlös sofia. nu tar vi tag i dagen, yes?

it's not the house that's haunted...

ni som känner mig känner också till min OTROLIGA fäbless för skräckfilmer. kan vara det bästa jag vet. ikväll har jag och rebecca tvingat med sanna och tompa (inte lika sugna på idén) för att se insidious på bio! onda barn i pottfrillor. längtar.

överfeeling på yaki-da

japp, där var vi! nu: skola

sunkissed

den här veckan är fin. det har bjudits på 23-gradig värme och vi har sprungit vårrus, käkat lunch på sannas innergård, haft intressant föreläsning, vinat på kino och ätit goda middagar. och mer kul ska det bli!
men nu ska jag hoppa in på sats och träna bort resterna av min förkylning. hejbara.

typ sånt vi gör


(lite av sannas bilder också. puss.)

vårruset 2011

nej, det skedde inget mirakel. förkylningen håller fortfarande ett fast grepp om mig och i synnerhet min hals. hade stora problem att få fram ord igår och rösten är lika jävlig idag. MEN, det stoppar mig inte utan SNART ska de springas Vårrus utav bara den! 19.00 i Slottsskogen, vårat lag heter Kaos och det är väl exakt det som kommer att uppstå.

DANCING MICE

vet inte vad det är, men gud vad vi är duktiga på att ha kul som fan.
först blev vi spontanbjudna på fest i linné, kul, jocke skröt om maggio, ganska kul, vi fick svindel på balkongen, kul, tokcyklade till excet där kristoffer presterade underbara mojitos, kul, insåg snabbt att excet är ett oskönt ställe, gick istället till yaki, kulkulkul, avslutade kvällen på orgia med sjukt mycket dans, KUL, ramlade ut där lagom till att solen gick upp.
sanna, du är fin du. bästa dansmusen.

say it's not her fault, but you just met somebody new

knallrosa tröja från monki. glada tider.
okej, planen för ikväll: sushi och vin på sannas balkong, sen båten-excet-yaki? det återstår att se, allt jag vet är att sommaren är här och jag är lycklig. PUSS

lördag

vilken fest det var att gå upp och tvätta klockan sju imorse. men! det måste göras. OCH den tidiga morgonen gjorde att jag även hann skriva en del på uppsatsen, SKÖNT. det levereras sommarvärme här i söder och nu ska jag unna mig lite soltid tillsammans med f&f's podcast.
(förövrigt så kan den här förkylningen gå och DÖ, palla vara sjuk på våren plus att vi ska springa vårrus på måndag? fan.)

GUBB

OKEJ. vilken karneval det var igår. GUBB på Lounge(s) var precis så bra som man trodde. bra uppstyrt av natalie, som även var söt och fixade lista till oss. det tackar vi för. blev mest mingel på terassen med diverse roliga människor, lite twitterfest osv. det intogs öl, champagne, fish och redbullvodka och sen checkade vi ut!
älskade kvällen. älskade livet.

originellt

superotippat outfitval för mig ikväll. svarta tights och magtröja. brukar jag ju aldrig ha. HURSOM, jag ska kasta på mig lite smink nu och sen hoppa iväg till kungshöjd där det bjussas på kryddig soppa, iskallt vin och förhoppningsvis SJUKT mycket skvaller...

och hela världen är min

allright, trots extremt dålig sömn inatt MÅSTE jag ta tag i lite plugg nu. demokratimodeller och opinionsbildning ska analyseras. men jag är glad ändå! nu ska jag göra en glädjedans här i vardagsrummet, för jag är så NÖJD över en viss sak!
och ikväll får man dricka vin och gå på klubb. gubbklubb.

man kan säga att det här var en fin dag

vi var värda frukost på da matteo.
hur många tycker att sanna borde köpa den här hatten? RÖSTA! (och rösta nej.)
färgchock på monki. killen i kassan: "här var det färg!" jag: "eeh...ja."

tisdag

yesyes, skön sovmorgon men nu måste jag pallra mig iväg till skolan. har gjort mig EXTRA fin (=kammat hår + mascara), bokseminarium väntar, kan ju bli kult. hörde att det snöade imorse, TYVÄRR så missade jag ju det och nu lyser solen. winning!

precis


att skratta tills luften tar slut och magen krampar

nej, det förra inlägget duger inte. måste bara få säga FYFAN vilken UNDERBAR helg, jag blir seriöst helt varm i magen när jag tänker på perfektheten i allt. det var livet. och det var bra som fan.

I'm a festival, I'm a parade

damn, vilken helg. här har det hunnits med mycket:

vino på kino
middagar på balkongen
bakiscoolhet
vinlunch på innergården
espresso på yaki
det blev yaki både fredag och lördag (fantasi), men det var två stört roliga kvällar. fick dansa sönder på fre och mingla järnet på lör. p e r f e k t.