hejdå vänner

det här är lite tungt, men vet ni vad? jag orkar inte blogga längre. jag har bloggat i fem år nu och det får räcka. denna dagbok har sträckt sig över sjukt många händelser i mitt liv men här tar det stopp.
känns lite sorgligt faktiskt, men motivationen är borta.
vi ses på twitter och facebook istället! PUSS OCH KÄRLEK!

repeat / reverse / rebuild


bland kranar, båtar och allmänt bra folk

vilken fin första kväll i gbg det blev. när jag och mamma landat åkte vi direkt till lägenheten och fräschade upp oss lite. sen knallade vi över gården till kristoffer som bjöd på makrillfest. sjukt gott, as always. det blev vin, whiskey och gt innan nån kläckte idén "jamen båten ikväll kanske?". inte så svårt att nappa på det, så när min mor tackat för sig drog resten av oss vidare dit. SAKNADE båt alltså. satt på uteserveringen och bara log och tänkte att jag ändå var på rätt plats. fina, fina människor och fina, fina göteborg.

allt möjligt

sista dagarna i skell. godnatt.

surströmmingskväll

suring hos bq, min sista insats för i sommar! imorgon lyfter vi mot gbg och det känns konstigt men fint. puss.

att skratta

malin tar så fina bilder.

love again

hade en underbar, spritfylld hejdå-fest efter jobbet igår. så himla grymt! kommer verkligen sakna mina fina kollegor, den här sommaren har faktiskt varit rätt bra. dom är bra.
usch.
lunch med pappa idag, börjar verkligen känna tiden rinna ifrån mig nu. måste hinna träffa alla så mycket som går. paniken. ikväll startar det stora packningsprojektet också, fyfan. men sen får jag belöning i form av skräckis med bq.
nej, nu måste jag ta hand om den här bakisheten. på återseende!