FESTIVALTORSDAG


nej, nu är det dags att hoppa ur bikinin, in i duschen och på med lite smink för SNART kommer BC med crew och då blir det fest och festival.

från sanna viola andersson:

"När jag väljer den gula kycklingen istället för fudgen påväg från Hemmakväll. Eller på min balkong och kollar på den lilla, lilla sjöglimten. Och när vi söndagsskuttar genom Linné och äter kanelbullar. Lördagskänslan. Att somna på föreläsningar. Hoppa på den hemliga studsmattan. Ligga på madrass på golvet och äta popcorn. Cykla styrfull kl 6 på morgonen. Dansa oss svettiga på Orgia. Få träningsvärk av Yakis trappor. Se på mad men. Bli bjuden på konstiga saker och aldrig säga nej. Sola på innergård. Bakisutslagenheten i tvåsamhet. Chilibea. Köpa filmer. Vara fattig men unna sig ändå. Att leva utöver sina tillgångar i fel dygnsrytm. Att sova i "är det nytvättade lakan?". Att odla en mojitobebis. Mysa i Gammlestan. Att vakna upp. Och att vakna. Ja, jag saknar det också. Och dig. Puss"

OCH JAG BÖRJAR GRÅTA PGA AV SAKNAD TILL HENNE OCH GBG

ms chellig är hemma!

och igår blev det salladslunch på bryggan tillsammans med bq och jp! FINT. nu kickar vi igång den här sommaren tycker jag, ska bara göra bort ett jobbpass ikväll SEN väntar en fin festivaltorsdag. HEJRÅ.

It's better to be bitter than to seem like a fool

klippte mig idag, resultat ovan! lika nöjd som alltid när jag får kapa bort de där sjukt slitna topparna. lång page är min grej.
annars idag: lunch i solen med mor, det var fint det, sen schemamöte med jobbet = krig. MEN jag kämpade mig till ett helt ok schema med inte ALLT för mycket pass. svår balansgång där, mellan attt vilja jobba mycket (pengar) och att inte jobba så mycket alls (liv).

MIDSOMMAR11

lycka är att få fira midsommar tillsammans med sina allra bästa vänner.

GLAD MIDSOMMAR

önskar syskonen johansson

ja, ni vet var ni hittar mig...

puss

you pinned me with your black sphere eyes

sitter i mammas mjuka skinnsoffa, lyssnar på bon ivers nya mästerverk till album. (calgary, fyfan vilken låt). dricker kaffe svart som natten. jag har en sån där eftermiddag då man bara känner för att göra ingenting. glo lite apatiskt ut genom fönstret bara. samla tankar. fint va? jag gillar det. ska läsa böcker också. massa böcker.

hej vänner

nyduschad efter en litenliten löprunda. ska cykla ner på stan nu. ledig dag HEJHEJ.

rapport från soffan:

jag är så trött.
så trött
så trött
men glad. idag får jag vara ledig och jag ska spendera kvällen på det bästa sättet: tillsammans med mina ALLRA finaste tjejer och vi ska se FILM. som jag har längtat. ska köpa tre kilo godis också. peace.

WORK

okej nu kör vi, fyra jobbdagar avklarade den här veckan - två kvar. sen, ledig söndag. längtar ihjäl mig.
men nu: lunch med rebban. tjing!
(sannis bild)

AND I FOUND A BOY WITH A HEART ON HIS CHEST

I went too far, yes I came too close
I drove away the one that I loved the most
Now I ride the tide on a boat made of sand
I’m sailing for another to guide me to land

And lead me into the night
Please drive away the light
Cause I’ve been blinded by glitter and gold
My eyes need to rest from this light
And sleep well at night

I traveled east and I traveled west
And I found a boy with a heart on his chest
I ran a ground my ship left to rust
Yes I found a guide in the city of lust

fint:

håret! ska klippa mig snart, KAPA!
enkelheten!
nej, nu blir det jobb. pusshej.

en måndag

RIKTIGT trevlig personalfest igår. först vinprovning följt av sjukt god libanesisk buffé och sedan öppen bar resten av kvällen. farligt. jag trivdes. mådde dock SÅDÄR imorse (ville dö) men pallrade mig iväg till stan i stormen för lite lunch med pär. nu måste jag ladda batterierna, jobb snart. puss.

VÄRME/BAD/GLASS/VIN/DANS

fin lördag va? jag och mala drog till falkan, tog tre dopp, cyklade in till stan, käkade glass på bryggan, åkte hem och gjorde oss iordning för kvällen, middag hos liza, utgång på allstars och ett avslutande dopp i älven.
sjukt kul att få träffa alla gamla godingar igen, har ju saknat er!
.
ska tagga om litegrann nu, ikväll vankas det personalfest innan min superjobbvecka börjar. jobb varje dag, hejbara.

bryggan!

kanske det bästa jag vet. sitta på bryggan i kvällssol med världens bästa vänner.

NORRLAND

hemma! inledde dagen med en löptur i skogen, som jag har saknat det alltså. fina fina norr.

<3

fick en mycket fin sista kväll i gbg. två glas vin på älskadefina kino samt GOD mat på mysiga moon. sommarnatten alltså. älskade det.
nu är jag ungefär en sekund från tårar, men jag kämpar. väskan är fullpackad till max och snart drar jag. längtar efter att få krama på er där hemma. ses snart.

I'm absent, you're far away

okej, nu har jag ungefär en miljon tråkiga saker att ta tag i. skriva klart hemtenta är i och för sig CHECK, men nu väntar grundlig jävla städning av lägenheten samt packning som alltid är SUPERKUL. nej. måste ta tag i det här nununu så att man hinner göra något kul ikväll. sista kvällen i götet på två månader.

livet

jag har spenderat ett dygn ute i skärgården. SÅ UNDERBART. bästa som kunde hänt. tagit morgondopp, lunchdopp samt kvällsdopp. käkat god mat. druckit vin i solnedgången.

förövrigt

så är det här en så jävla konstig dag. sanna drar hem idag. två månader utan den tjejen. kan inte riktigt ta in det just nu.

ANDRA LÅNG

igår var en av de bästa dagarna någonsin. började morgonen med att bli bjuden på mastodontfrukost av kristoffer och kalle. kolla:
sen rullade vi ner på andra lång där det var FEST. alltså, RIKTIG FEST. folk fulla gatorna och ölen flödade. FESTIVAL. typ det roligaste någonsin. var lycklig.
efter några timmar där drog vi hem till sanna, käkade mat, powernapade och började om igen. häng på balkongen och sen en livsfarlig (3 pers - 1 cykel) tur ner till smaka där det dracks rom och cola tills alla blev sugna på yaki. TILLÄGGAS SKA att både jag och sanna var 1. oduschade 2. osminkade 3. hade sneakers och tjocktröjor. inte den klassiska klubb-outfiten kanske. MEN det gick fint ändå. älskar vakterna på y. drack lite mojitos, dansade/dampade och drog hem.
sista utekvällen i gbg på ett tag. vi gjorde det bästa av den.

LYCKAN

det här var nog den BÄSTA fredagskvällen på MYCKET länge. så himla fin. och vilka glidare vi var alltså! började med att glida ner till finafina båten, där det serverades gratis bbq och shots. gott sa vi och tryckte i oss med glädje. efter det gled vi upp till sanna igen för lite vin och häng på balkongen. sen cykeltur tillbaka till båten för ÄNNU mer shots (fireball, riktigt bra grejer). efter det gled vi in på yaki där typ alla man ville träffa var. bästa vakten var bäst, kristian spelade skivor, danne i baren langade fram shots och joel bjöd på espresso i kaffebaren. vi var glada. sen fick vi ett ryck och avslutade kvällen på peacock. HAR JAG SAGT HUR MYCKET JAG KOMMER SAKNA DEN HÄR STAN?

don't sit down 'cause I've moved your chair

har suttit ute på gården HELA dagen. svettigt men skönt. efter ett tag kom kristoffer och kalle förbi med lite cider. fint va?
igår var det GUBB, det var bra mingel, och idag blir det ut på nya äventyr. min lever mår sådär, men jag måste krama ur de sista dropparna ur gbgs uteliv innan jag drar hem. får gå på ren vilja.
hoppas ni får en fin kväll, mina vänner, PUSS.

på en terassbar


jag är så sliten men jag är så glad

jag, sanna, biggan och anna. vilket dream team vi var igår. efter buffé och vin på kontiki pallrade vi oss vidare mot båten. där var det KNÖK och bra musik. vi gick lös på några shottar samt åt isglass på ett sensuellt sätt. när vi var nöjda hoppade vi vidare längs avenyn för att hamna på älskadekära yaki. fullt med folk även där, sjukt kul. slutade med efterfest på norra liden som går till historien som en av de konstigare. men mys. vi somnade kl.8 imorse så JA det KAN bli en powernap typ nu.

så här började vi dagen:

stor frukost på da matteo. lyxen i det? sen fortsatte dagen i samma anda, det spenderades nämligen pengar till höger och vänster. bra shoppingdag. nu: uppfräschning och avslutningsfest på kontiki!