VIKTIGT MEDDELANDE:

Folk!
Om ni vill mig någonting så ring helst!
Min mobil är helt uppfuckad, så sms tar 48 år att svara på!

Just so you know.
Puss!

puss

Planen att dricka ytterst lite vin igår gick ju...sådär. Nu mår jag...sådär.
MEN! Det var en grymt trevlig kväll med fint folk och bra musik! Då är det värt det.

Nu ska jag försöka bli människa genom att duscha och äta mat mat mat. Sen ska jag, Mala och Mannberg fara och styra upp allt inför ikväll! Behöver jag säga att jag är TAGGAD?

alright alright, here's my fist where's the fight?




Blev lite shopping idag! Nya brallor från Åhlens (ni vet, såna där supersmickrande haremsbyxor typ), älskar dom, kan mycket väl vara de skönaste byxor jag någonsin ägt. Sen slog jag till på en dödskallering också. Från Glitter. Alla behöver en dödskallering.

Kommer nog bli en fin kväll ikväll. Ska hänga med Mala och Bq, dricka lite (ytterst lite, storfest imorgon ju) vin, sen blir det Nocks och lyssna på bra band.

pappa har fått nog:

Alldeles nyss, till mig och Victor:
(halverst irriterad)
-Jag tror att erat klädförråd ökar snabbare än mina inköp av galgar.

Hehe. Tror!?

blow him back into my arms


nej, man kan ju inte alltid må bra i hjärtat

Lay your head
Lay your lovely head
Down on my knee
Early Morning time

Tonight was alright will you stay once the morning has come
Will the look in your eye be the same once the darkness is gone

Do you love me
Do you love me, time

Or did the wine intensify you’re feelings made it all seem right
And now the day is not at all as magic, as the night
Oh no, oh no



host osv

Inte på plussidan just nu:
1. Jag är förkyld som ett djur.
2. Min mobil vägrar samarbeta.

Good times.


Solvik Konst Classic ger er: DARKROOM


gothenburg I came back to you












Har haft så undebara dagar här. Ikväll blir det bio, Bröllopsfotografen, sen hemresa imorgon.

måndag

Nu befinner jag mig hos Rebecca, i deras supermysiga lägenhet i Mölndal.
Igår hade vi bästa bakiskvällen, inklusive tacos och sex timmars slappande i soffan. Grymt skönt.
Hann även med att träffa stjärnan Elton, 8 månader, igår. Världens sötaste bäbis. Han var så söt att jag inte ens brydde mig när han dreglade på mina tights.

Ikväll blir det lite ost, lite vin och lite pubhäng. Blir nog fint! Puss!

the heart, the beat, the night, was all around us

Moneybrother igår alltså. Magi! Det finns ingen som han. Och han var världens skönaste och odrygaste artist genom att köra mycket gamla låtar också! Respekt! Guuud, ta mig tillbaka typ. Finns inget bättre än att stå längst fram på en konsert och få höra sina favoritlåtar som betyder så så mycket för en.
Hur som helst, efter Pengabrorsan var klar drog jag och Pär för att möta upp Karin och Jimmi, deras kompis hade en HYFSAT FIN våning typ två meter från Avenyn. Ja tack. Där blev det skumpa och sen vidare ut i natten, där även Rebecca och hennes gäng slöt upp!
Helt makalös kväll, hade the best time.








första dagen i gbg

Åh, vad roligt det var att träffa Rebecca igen! Vi strosade på stan ett tag, lunchade på ett jättemysigt fik, babblade såklart, stod i kö för att få komma IN på Systemet, shoppade lite, och NU är jag hos Pär och borde absolut göra mig i ordning eftersom vi om två timmar ska befinna oss på Trädgårn. Sa nån stress?

Jaja. Nu blir det pizza och vin men först, DUSCH!

dekadens är din bästa vän



Nu drar jag till Gbg, medan jag är borta tycker jag att ni ska ska lyssna mycket på
Anton Kristiansson som lagt en rap över Broder Daniels "I'll Be Gone", "Lilla London" heter låten och handlar som av en händelse just om Göteborg, mucho bra.
Ha världens bästa helg nu darlings, ses snart!

it's 6 AM but you make it feel like midnight

Mycket mysig kväll ikväll! Jag, Mala och Lina såg spännande, spännande hockey hos Jocke och tryckte naturgodis utav bara den.
Nu ska jag styra upp min packning inför min tripp till Göteborg. Hittills går det...bra. Jag har med mig 6 st tights och typ två tröjor. Välprioriterat osv.

Lär väl uppdatera lite här under resans gång (längtar som en tok till Moneybrother, snart snart snart), annars så ses vi på onsdag vänner! Looooove!

och de vackra fötterna får ej glömmas:


filminspelning!







SATAN så kul det var!

love it love it love it


Kommer man någonsin bli trött på djurmönstrat!?

Busy day! Skola, idag fick vi rita en logga med våra initialer, KUL, sen började vi lite lätt med våran skräckfilm, kommer nog bli great, imorgon är det på med äckligt smink och allt, ska ta en bild, sen blev det stan och Wayne's med Mala och Lina, planerade Halloween och fikade, älskar det faktum att Mala är back in town, sen cykla hem, satte mig i bilen och drog på Eddahallen, simmade nån timme, bastade, mucho skönt, sen tillbaka hem och nu är det kväll.
Ja.

we will never stop

Som sagt håller vi på med foto nu på skolan. S V Å R T säger jag bara. Fick typ en liten crash-course på hur en systemkamera funkar och nu ska vi vara proffs och ta 48 djupa och symboliska bilder samt asbra porträtt.
Jag är fortfarande mer på "ursäkta vars satt bländaren sa du?"-stadiet. Blir säkert succé.

Mer på skolfronten, våran fina klass har kommit på idén att vi ska vara med i en skräckfilmstävling. Jag ska vara monstret (vet inte riktigt hur det blev bestämt, men...). Tur att jag köpte zombie-linser för inte så länge sen. Kommer bli king.

Och GRATTIS till M.Roos som blev med körkort idag! Kör racer upp hit nu, girl!

Och det
här är dagens låt.


nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig



Till helgen får jag se min underbara vän igen!


this is what's up

Igår: Hade jag, Bea, Sandra och Lina en riktigt tv-night innehållandes snacks och grymt trötta personer. Mys.
Imorse: Var jag något så jävulskt zombie-aktig.
Idag: Har vi byggt egna kameror på skolan, av skokartonger. Camera Obscura. Jag försökte ta kort på mig själv men såg mest ut som ett spöke.
Nu: Ska jag styra upp nån mat.
Sen: Blir det simning på Eddahallen med Sandra. Precis som förra måndagen. Jag ska typ köpa träningskort där, och få en superfit simmarkropp. Ja, det ska jag.


hej söndag

Jag och Bq mådde EJ bra när vi vaknade imorse. Men sen såg vi världens genom tiderna sämsta film The Grudge 2 och skrattade ihjäl oss och då kändes det genast lite bättre.

Men kvällen igår alltså! Where to begin? Så klockren, så klockren. Vi drack champagne, shottade Jelloshots som aldrig förr, spelade spel som innehöll massa konstiga tvång som att behöva hålla för näsan varje gång man sa nåt (mkt svårt att komma ihåg när man är onykter), det blev charader, robotdans till våra amazing partyskivor, allsång i taxin (stackars stackars chauffören, tonartshöjningen i Aerosmiths "I don't wanna miss a thing" är svår alltså), sen blev det Balzac lite otippat, men det var ju KUL ju! Träffade Mannberg and the gang, så då blev det ju dans såklart!
Sen köpte jag och Sandra lite Frasses och dog i sängen.
Tack för en skitkul kväll babes! Längtar redan tills nästa!









oh lord

Stressen!
Varför är jag och Sandra typ sämst i världen på att behålla lugnet inför en fest!?
Vi satt helt lugnt vid frukostbordet, tänkte inte på tiden nej nej, helt plötsligt fick vi damp för att vi har ju typ en miljon saker att fixa! Nu har vi ordnat musiken (nästan), nu måste vi fara och handla, fixa lunch, göra oss iordning, fixa middag osv osv.
Underbart.
Igår var vi då väldigt relaxade, med ansiktsmask och lugnande musik.

Jaja, VI SES IKVÄLL PEEPS! Längtar efter er!

DETOX JUST TO RETOX

Yesyes, nu håller jag på att packa! Ska till Bq snart, det blir mysig ansiktsmask-fixa naglar-äta grönsaker-kväll ikväll, sen sleepover där, sen vankas morgondagen med hennes födelsedagsfest! Fullt upp liksom.
Det jobbiga är att jag måste välja ut kläderna jag ska ha imorgonkväll IDAG. Alltid lika jobbigt.

Jagudjagsägerdådet, snart är det ju Idol, men vatusansofia PACKA KLART!


I can't tell you how the words have made me feel



FREDAG! Det här hade jag på mig idag på skolan. Lite Åhlens, lite Scorett men mest H&M så klart.

3 x Sofia





Jag gillar mig själv. Mycket. Och jag gillar mig själv allra mest när jag är osminkad och har rufsigt hår. Tycker fler borde känna så. Jag känner många tjejer som är så så vackra men de kan inte se det själv. Men tro mig, ni är helt underbart fina precis som ni är.
Idag är jag extra fin för jag har ny gosig t-shirt från H&M-herr. Nu ska jag sova.

someday soon I won't remember rainy afternoons

Nu är det ju höst. Därför har jag satt ihop en en liten playlist med, enligt mig, bra höstlåtar. Jag kallar den "Höst". Varsågod!
http://open.spotify.com/user/fiaj/playlist/7pN2uZRYIeTC3L5IMPuOJy



you can play this game with me but you know you’re gonna lose.



Längtar till Gbg nästa helg. Då ska jag sätta sprätt på mina slantar. Typ. Med mina slantar menar jag alla fyra kronor jag har till övers. Kommer bli fint. Ska kolla efter klänningar med fina axlar och stora t-shirtar.


1000 inlägg.



Ja, satan i gatan. Vet ni vad jag upptäckte nu. Det här är inlägg nummer tusen. Det är ganska mycket. Och jag gillar det starkt. Det här är min lilla dagbok, avreagering, kontaktsida, flumställe osv osv.
Älskar att kunna gå tillbaka i arkivet, läsa ett inlägg och direkt känna exakt samma känsla som jag hade när jag skrev det. Båda glada och ledsna inlägg har det blivit. Men mest glada tror jag?
Och det är ju grymt trevligt att jag har några trogna fans också. Fortsätt läs, jag lovar att jag aldrig kommer sluta med mina oerhört intressanta egobilder. Jag vet att det är det ni suktar efter.
Puss och godnatt babes.

"Jaha, det blir väl att börja hora då."

Jag och Sandra kollade priser på resor igår. Vi vill fara någonstans över nyårs. Först var planen London, Paris eller nån annan huvudstad i Europa. Sen slogs vi av den briljanta tanken att "aah, fatta att skåla in det nya året i BIKINI!".
Gran Canaria och Egypten kollades upp.
Hej vad dyrt det var.
Men vi kommer nog på nåt sätt att få ihop slantarna.

mest för att fantasin tog slut

Dagens humör: Måndagstrött men glad, alltid lika glad.

Dagens borde:
 Rita av händer, som vi fått i läxa.

Dagens frisyr: Äckligt hår i hästsvans.

Dagens klädsel: Svarta tights, skjorta från Urban Outfitters.

Dagens planer: Fara och simma med Sandra!

Dagens materiella vill ha: Klänning med snygga axlar.

Dagens längtan: HELGEN med Bq:s kalas!

Dagens fundering:
Orkar jag raka benen bara för att fara på Eddahallen?

Dagens beroende: Mat, som alltid.

Dagens tråkigaste:
Cykla till stan i 48 minus.

Dagens personer:
Hela stora klassen (8 pers).

Dagens roliga: Nån störd diskussion på lunchen om att Hotel Room Service-låten kommer att skapa fred på jorden?

Dagens låt: Inte fan Hotel Room i alla fall. Kanske den
här som jag hörde på cykelturen hem och som tog mig tillbaka till sommaren.


saturdaynight




Ost, kex, vin, skräckis, fotboll, chokladbollar, komedi och mycket babbel hos S. Bergkvist igår. HUR mysigt som helst!
Idag är det söndag och jag tror jag ska pallra mig ut i det fina vädret.

I'm beginning to think I imagined you all along


Det blir film och mys (och kanske lite fotboll..?) med Bq ikväll! Så så kul. Det känns som att det var hundra år sen jag såg jäntan. Arbetsmyra. Hur som helst, kolla vad mörkhåriga vi var förut. Crazyness.

I still need you, but I don't want you know

Här, M. Roos, är lite bra låtar som jag lyssnar på just nu:

The Coral -
Dreaming of you
Paramore - Ignorance
Jamie T - Chaka Demus
Empire Of The Sun - Standing on the shore
Weezer - (If you're wondering if I want you to) I want you to
Regina Spektor - Eet

Det mesta finns på Spoti. Hoppas det smakar.

take me anywhere, I don't care, I don't care, I don't care



Nu blir det lite inhandling av snacks sen raka spåret mot L. Mannberg och IDOLKVÄLL! Yeah baby!

thursdayafternoon

Har slängt in en plåt med SCONES i ugnen nu! Helt sjukt att jag orkar baka någonting, händer ungefär en gång per år. Oftast under tvång.
Eftersom torsdagar = kortdagar har jag absurt mycket tid att fylla med aktiviteter idag. But what to do? Badminton blir det i alla fall, och om jag får lika mycket träningsvärk som förra gången så vill jag bara dö.

favoritfilm, favoritlåt


don't look back into the sun



you get so used to being sad you never try to be glad

Såg dokumentären Broder Daniel Forever nyss. Så nu sitter jag och målar och lyssnar på albumet med samma namn. Bra bra.
Dock är inte min rygg astaggad på att sitta vid ett staffli NÅGOT MER NU eftersom hela dagen ägnats åt stillebenmålning. Ouch och ajaj. Men skitsamma.

i'm on the right track, yeah, we're on to the winner

Jag och Mala drog till Lina och hade världens mysigaste söndagsmys med glass, bullar och te. Sen kollade vi lite på snön som kom, jag = ledsen, Lina & Mala = asglada.
Åh, och sen planerade vi våran amazing halloweenfest som vi ska ha! Alltså jag är så taggad att jag tror jag dör!
31:a oktober kom nu typ.
Förövrigt har jag absolut inte varit så bakis idag och bara det är ju en seger i sig.

Update: Jamen hell yeah, UTKLÄDNAD på halloween gäller! Annars slänger Mannberg ut er.

i'm falling in love with your favourite song

Jag tog bara cirka 2 kort igår, men here they are anyway! Först mysig förfest hos Maja, höjdpunkten var när Lina och Lisa kom dit iförda skitsöta förkläden och med NYBAKTA BULLAR! Lovely!
Sen blev det en så att säga klassisk Station-kväll: dans, P2 och mer dans. Finns inget bättre.





jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen


Det här är mina nya tights från Gina. De ska med ut och dansa ikväll.
Jag är taggad som tusan! Först förfest hos Maja sen...ut ut ut!
Men först, WHAT TO DO WITH THE HAIR-ISSUE!?


det här läser jag just nu:



Nu är det helghelghelg och jag lyssnar på gamla Kent-låtar. Ikväll blir det Bq och mys, imorgon blir det röj.

so should we keep on keeping on


Måste bara visa vad jag bor i just nu. Kanske världens snyggaste höstkängor. Scorett hejhej.

Iallafall, den här torsdagen har god chans att kvala in som en av de bästa torsdagarna på länge:
- vi hade konsthistoria två timmar, mycket intressant om svensk 1800-talskonst, slutade före lunch.
- in till stan, blev bjuden på underbar lunch av mor, kycklingspett på Lilla Marie.
- shopping shopping shopping! Ja, jag vet. Jag hade gjort nån slags deal med mig själv att inte shoppa innan Gbg. Det sket sig. Jag hittade TIGHTS på Gina, hell yeah, ridbyxvarianten typ. Asfina!? Men ja.
- shopping shopping shopping! Hittade ett armband som passade min handled (seger!) samt en ring som passade mitt finger (seger!). Allt till det nätta priset av 37 kronor.
- snart ska jag och pappa iväg och spela badminton, haha, kommer bli king. Har inte spelat det på sisådär 4 år.
- och ikväll blir det Idol med världens mysigaste tjejer.

och imorgon är det fredag liksom.