igår var det sol!

idag är det regn! jaja, sånt som händer. ikväll kommer tjejen t.h hit och då ska vi baka scones och se på en av de fem filmerna vi hyrt. hejdå.

girls like you

and your heart, is a stone
buried underneath your pretty clothes
don’t you know people write songs about girls like you?
.
what would you do if you lost your beauty?
how would you deal with the light?
how would you feel if nobody chased you? 
what if it happened tonight?


-


det här med sol gillar vi! nu ska vi få till en bra onsdag. puss.


boom boom boom

jag och sanna tog en kaffe på da matteo idag. satte oss på deras ljuvliga uteservering som jag kommer att bo på i vår. vi avhandlade som vanligt många saker, men det kanske mest intressanta var våra teser och teorier kring dejtande och olika slags makatycke som uppstår. återkommer när vi har utvecklat dem vidare, men jag tror vi var någonting på spåret där. eller så inte.
förövrigt så älskar jag verkligen min nya jacka, lite risk för pinsam överanvändning på den ja...

I'M NOT THE KIND OF GIRL YOU TAKE HOME

igår fnittrade jag och sanna oss igenom hela kvällen. alldeles för trötta för utgång egentligen. drack vin och sjöng duetter. gled in på båten, gled in på yaki. stod i kaffebaren och flamsade. myskväll.

fredagskväll

jag hade mitt nya linne med supertunna axelband och min nya sköna jacka från cheap monday, och det blev en SÅ bra kväll. slutade på yaki såklart! nu laddar vi om, aik vann precis och livet är fint va? hejrå.

plusplusplus

BRA och effektiv dag!
shopping! (hittade GRYMMA saker, bl.a. finaste vårjackan från cheap m)
lunch på da matteo!
kaffe med anton & nicholas!
träning!
weeho, nu är jag lite lätt stressad och måste slänga mig in i duschen. sen inflyttningsfest hos erka!

tjugofemte

okej, bra fredagskänsla! blev väckt av rörmokaren kl.9 = bra tid att vakna. nu har han varit här och fixat avloppet = SKÖNT. nu drar jag ut i solen och njuter av denna helt lediga fredag tillsammans med göteborgs snyggaste blondin.

tjugofjärde

okej, nu kör vi. efter en sjukt tråkig vecka med allt vad det har inneburit ser jag nu ljuset. idag avslutades politik-kursen, och vi kan se fram emot en lite roligare pr- och journalistik-kurs. kul!
jag är på bättre humör nu. imorgon är det helg. det här blir bra.

fina tjejer


angles

lyssnar på the strokes nya medan hårtoningen får göra sitt. våren är här på riktigt! INGEN är gladare än jag. den här veckan kommer dock inte gå till historien som den mest fullspäckade, vilket är lite tråkigt egentligen. taggar redovisning torsdag sen fest hela helgen lång för både jag och sanna kickade in ett g på den sjukt tråkiga politik-tentan! måste firas! bra andersson&johansson.

BÄSTA <3

den här måndagen har verkligen varit sådär seg, tråkig och allmänt värdelös som bara vissa dagar kan vara. skitdag med skithumör helt enkelt. MEN, vad händer? jag läser det här på beas blogg och helt plötsligt blir jag helt varm i kroppen och på så jävla bra humör, för VEM kan vara neg när man har så underbart fina människor i sitt liv!?
tack som fan, världens bästa b chellig! du gjorde min dag.

och jag ramlar in på nåt diskotek

YAKI-DA! DANS! igår skippade vi minglet och gick lös på dansgolvet istället. underbar kväll.
idag blev det bakispromenad längs hamnen, take-away kaffe, pizza och HOCKEY! bra AIK.

I want the world to stop

ligger utslagen i soffan med laptopen på magen. skönt. det här är en fin dag. sju grader och sol. jag och sanna drog till gymmet och körde slut på oss själva. sen satte jag mig på innergården och lyssnade på f&f's podcast. fem plus.
nu ska jag äta upp godiset från igår och börja leta fram några kläder till kvällen.

hur har jag kunnat missa!?

fyfan vad bra.

båtkväll

PLEASESTAYYOUNG.BLOGG.SE

BAD GAL



idag har vi: pluggat, tränat, stressat och nu ska vi på weekdayfest följt av savage skulls (feetttt) på våran kära båt! bra torsdag!

DARE

gjorde stan med sanna idag. det fyndades hejvilt. jag kom bland annat hem med ett svinfräscht läppstift, från make up store, blir nog fint det.

lite saknade människor

PLUS MÅNGA MÅNGA MÅNGA FLER! saknar mina skelltjejer!
tänker på er varje dag.

fina fina göteborg

gillar den här dagen. gillar den som fan. ni vet den där känslan då det kommer en bra låt i lurarna och man bara vill hoppa och dansa och man skiter fullständigt i vad folk tycker.

now all your love is wasted, then who the hell was I?

dagens planer:
1. skriva klart ångestuppgift.
2. inta sats med sanna och träna bort helgens dekadens.
3. äta kött.
4. grupparbeta.

jag har så ont i huvudet så jag kommer inte på nån rubrik

tacofiesta, mojitos, melodifestivalhets, huvudbonader, öl på båten, mer öl på yaki, skriksång till håkan, fish, mingel, skrattattack DELUXE, efterfest i gamlestan med rödvin och inte så snygga tatueringar, läggdags klockan 06.00.
vilket segertåg, tack sanna och emma, jag hade så kul.

5 cm tjock eyeliner och alldeles för tajt kjol


hej lördagkväll, nu åker vi!


PR PR PR PR PR PR

PLEASESTAYYOUNG.BLOGG.SE

fredag?

jag och sanna har varit grymma med träning i veckan. faktiskt. jätteduktiga. imorse tröt väl motivationen LITE men vi pallrade oss ändå iväg och körde löpning, cross och hantlar ("typ marie serneholt!").
hur som helst, den där härliga fredagskänslan vill inte riktigt infinna sig denna dag. ångesten ligger som ett täcke över gamlestan, eftersom en jävla årsredovisningsuppgift aldrig blir riktigt klar. hatar den.
men, tar vi oss över det lilla hindret, så väntar en myskväll utan dess like med teriyaki-lax och på spåret-final. LÄNGTAR.

walk away now, and you're gonna start a war

sjukt trög dag. vaknat, ätit, gått tillbaka till sängen, sett film osv.
dags att ta tag i det här nu! det fruktade energy-passet väntar för mig och sanna! efter det åker vi till old town för mad men och mat. bra.

eve 21 år!

evelina "kakmästaren" lindberg bjöd på kalas. det var gott.

palladium my love

bra mammahelg!
idag blev det tidig morgonträning, sko-shopping, soppa och olivbröd, cappuccino på da matteo med sanna, mysaffärer och ett 4-gott-stopp.


for emma, forever ago

shoppingdag i vårsolen med mamma idag. gick nog igenom HELA gbg's utbud vad gäller kläder, skor och inredning. sen blev det lunch på da matteo (pestopizzan, SÅKLART) där vi helt random stötte på sannis med besökande vänner, kul!
ska dö lite i soffan nu. heja aik.

fredag

lite tärd efter båtturen igår. kul var det. bra fest.
ska styra upp mitt liv nu. ikväll landar min kära mor i gbg! kommer bli en tokmysig helg.

love out of lust

hej jag ser drogad ut men det är inte så konstigt för jag är trötttrötttrött MEN jag har haft en riktigt bra dag innehållandes kul föreläsning (pressreleaser, bra skit), träning (kungen på löpbandet) och NU ska jag bege mig mot norra liden för vin i mängder. kom ihåg att kika in här också. pusshejdå.

livet återvänder osv

SKÖÖNT.
tentan gjord, kan ju ha gått lite hur som helst as always, helt tomt huvud, sen tog vi lunch hos sanna, njöt av friheten, drog till gamle, storhandlade på willys, gjorde världens godaste räksallad med couscous och TOG ETT GLAS VIN som vi var så jävulskt förtjänta av. sen blev det efterrätt och mad men-marathon.